O nama

Svojim uslugama tvrtka NORD-ING obuhvaća sve faze građenja, od ideje i projektiranja do nadzora izgradnje objekata. Zahvaljujući stručnom kadru, iskustvu i kvalitetnoj računalnoj opremi, tvrtka je u mogućnosti odraditi opsežan i zahtjevan posao u zadanim rokovima.

Tradicija duga 15 godina čini NORD-ING eminentnom tvrtkom u području građevinarstva, sa širokim opsegom poslovanja, od projektiranja hidroinstalacija poslovnih i stambenih zgrada, vanjskog uređenja poslovnih i stambenih zgrada i prometne infrastrukture te arhitekture, do usluga stručnog nadzora nad gradnjom i konzultantskih usluga. Tvrtka NORD-ING cijeni timski rad i suradnju. Zajedničkim radom i radom u pozitivnoj atmosferi postiže se najviše uspjeha. Tvrtka se prema svojim zaposlenicima i klijentima odnosi partnerski i profesionalno te ih usmjerava vlastitim idejama i savjetima. NORD-ING uspješno surađuje s lokalnom i širom zajednicom i trudi se doprinijeti razvoju struke i održivom razvoju općenito.

Projektni ured tvrtke smješten je u poslovnom prostoru na adresi Putjane 15, Čakovec.

VIZIJA

Razviti se u vodeći brend prepoznatljiv po kvaliteti među partnerima u regiji u pružanju cjelovite usluge projektiranja u svim fazama građenja.

MISIJA

Kvalitetno i profesionalno odrađivati usluge projektiranja, nadzora i konzaltinga te time održavati dobre domaće i strane poslovne odnose temeljene na dugogodišnjem iskustvu, stalnom stručnom usavršavanju i snažnoj društvenoj odgovornosti.

Voditelji odjela

Tim zaposlenika kojima je cilj da radeći zajedno, sinergijom odjela, kreiraju okruženje poduzeća u kojem se na efikasan i učinkovit način koriste dostupni resursi te izvršavaju zamišljeni ciljevi i zadaci.

Božica Magdalenić, ing.građ.
Direktorica
Rok Magdalenić, mag.ing.aedif.
Projektant, nadzorni inženjer
Josip Magdalenić, bacc.ing.aedif.
Voditelj odjela hidroinstalacija i odvodnje
Nikola Magdalenić, mag.ing.aedif.
Voditelj odjela prometne infrastrukture
Danijela Magdalenić
Voditeljica računovodstva i financija