Pravila privatnosti

Ova web stranica je omogućena od strane NORD-ING d.o.o., Čakovec, Hrvatska, u daljnjem tekstu “Naša tvrtka”

Ovaj Pravilnik o zaštiti, obradi i postupanju s osobnim podacima (zajedno s našim uvjetima korištenja i svim ostalim dokumentima na njemu) uređuju način na koji naša tvrtka prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika ove web stranice. Ovaj Pravilnik o zaštiti, obradi i postupanju s osobnim podacima odnosi se na web stranice i sve proizvode i usluge koje nudi naša tvrtka.

Informacije koje možemo prikupiti od Vas

Naša tvrtka može prikupljati i obraditi sljedeće podatke o vama:
Osobne identifikacijske informacije
Možemo prikupljati osobne identifikacijske podatke (koji se također nazivaju i osobni podaci) od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada korisnici posjete našu web stranicu, kada se pretplatite na newsletter (ciklička pisma), ispunite online obrazac i u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj stranici. Korisnici mogu uvijek odbiti dostaviti osobne identifikacijske podatke, osim što ih može spriječiti da sudjeluju u određenim aktivnostima povezanim sa stranicom.
Neosobne identifikacijske informacije
Možemo automatski prikupljati neosobne podatke o identitetu korisnika kada god dođu u interakciju s našom stranicom. Informacije o neosobnim identifikacijama mogu uključivati naziv preglednika, vrstu računala i tehničke podatke o korisnicima sredstava veze s našom stranicom, kao što su operacijski sustav i davatelji internetskih usluga i slične informacije.
Kolačići web preglednika
Naša web stranica može koristiti “kolačiće” kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Korisnički web preglednik stavlja kolačiće na tvrdi disk radi očuvanja podataka, a ponekad i za praćenje informacija o njima. Korisnik može odabrati da odbije postaviti na svoj web preglednik kolačiće, ili da vas upozori kada su kolačići poslani. Ako to učine, imajte na umu da neki dijelovi stranice možda neće funkcionirati ispravno.

Kako upotrebljavamo prikupljene informacije

Naša tvrtka može prikupljati i koristiti Osobne informacije korisnika u sljedeće svrhe:
Poboljšati službu za korisnike
Informacije koje pružate pomažu nam da učinkovitije reagiramo na zahtjeve za korisničkim uslugama i potrebama podrške.

Da biste prilagodili korisničko iskustvo
Možemo koristiti podatke u cjelini da bismo razumjeli kako naši korisnici kao grupa koriste usluge i resurse koji se nalaze na našoj stranici.

Za poboljšanje naše stranice i naših usluga
Mi koristimo povratne informacije koje pružamo kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge. Možemo također koristiti vaše osobne podatke kako bismo dobili detalje o statistici web stranica i prometu na našoj stranici, kako bismo poboljšali cjelokupni prikaz naših stranica.

Pokretanje promocije, natječaja, ankete ili druge značajke web stranice
Za slanje informacija o korisnicima oni su pristali primati o temama za koje mislimo da će ih zanimati. Također možemo koristiti na društvenim mrežama, kako bi vam pružili još bolje iskustvo naše web stranice.

Za slanje periodične e-pošte
Možemo koristiti adresu e-pošte da bismo odgovorili na njihove upite, pitanja i/ili druge zahtjeve.

Za slanje promotivne e-pošte
Možemo poslati elektroničku poštu na email adresu korisnika koje mogu sadržavati vijesti tvrtke, ažuriranja, povezane informacije o proizvodima ili uslugama itd. To ćemo učiniti samo ako se Korisnik isključivo zatraži ili prihvati primanje takvih komunikacija, ili gdje se komunikacije odnose samo na slične proizvode i usluge. Ako Korisnik u bilo kojem trenutku želi odjaviti pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, uključujemo detaljne upute za odjavljivanje pretplate na dnu svake e-pošte ili nas Korisnik može kontaktirati na našu email adresu.

Slanje drugih promotivnih materijala
Također možemo kontaktirati Korisnike s promotivnim informacijama putem drugih sredstava ako je to zakonito (na primjer, možemo poslati tekstualne poruke korisnika gdje su se prijavili). Ako ne želite primati takve komunikacije, pošaljite nam e-poštu na našu email adresu ili nas kontaktirajte putem telefona.

Kako pohranjujemo Vaše osobne informacije

Sve informacije koje nam dostavite pohranjene su na našim sigurnim poslužiteljima. Informacije prikupljene na ovoj web stranici od strane naše tvrtke pohranjeni su samo za potrebno trajanje i bit će automatski izbrisane kada više nisu potrebne.

Kako štitimo vaše informacije

Mi prihvaćamo odgovarajuće postupke prikupljanja, pohrane i obrade podataka i sigurnosnih mjera kako bismo ih zaštitili od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja vaših osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, podataka o transakciji i podataka pohranjenih na našoj web stranici.

Dijeljenje Vaših osobnih informacija

Mi ne prodajemo, trgujemo ili iznajmljujemo osobne identifikacijske informacije korisnika drugima. Možemo dijeliti generičke skupne demografske podatke koji nisu povezani s osobnim identifikacijskim informacijama o posjetiteljima i korisnicima s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima za gore navedene svrhe.

Web stranice trećih strana

Korisnici mogu pronaći na našim stranicama oglašavanje ili drugi sadržaj koji povezuje stranice i usluge naših partnera, dobavljača, oglašavača, sponzora, davatelja licence i drugih trećih strana. Ne kontroliramo sadržaj ili poveznice koji se pojavljuju na tim stranicama i nismo odgovorni za postupke zaposlenih od web stranica, koje su povezane na našu ili od naše stranice. Osim toga, ove stranice ili usluge, uključujući njihov sadržaj i poveznice, mogu se stalno mijenjati. Ove stranice i usluge mogu imati vlastita pravila o privatnosti i pravila o korisničkoj službi. Pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici, uključujući web stranice koje imaju poveznicu s našom stranicom, podložne su vlastitim uvjetima i pravilima te web stranice.

Vaša prava

Imate pravo tražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe. Obično ćemo vas obavijestiti (prije prikupljanja vaših podataka) ako namjeravamo koristiti vaše podatke u takve svrhe ili namjeravamo otkriti Vaše podatke trećoj strani za takve svrhe. Možete ostvariti vaše pravo da spriječite takvu obradu provjerom određenih okvira na obrascima koje koristimo za prikupljanje vaših podataka. Također možete ostvariti pravo u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate na našu email adresu.

Pristup informacijama

Zakon vam daje pravo na pristup informacijama o Vama. Vaše pravo pristupa može se ostvariti sukladno Zakonu. Bilo koji zahtjev za pristup trebao bi se izvršiti na ime zastupnika. Također možete ostvariti ovo pravo u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate na email ili telefonskim putem.

Promjene na ovim pravilima o privatnosti

Naša tvrtka ima diskrecijsko pravo ažurirati pravila privatnosti u bilo kojem trenutku. Kada to učinimo, izmijenit ćemo ažurirani datum pri dnu ove stranice. Potičemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi o bilo kakve izmjenama ostali informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih informacija koje prikupljamo. Prihvaćate i slažete se da je vaša obveza periodički pregledavati pravila o privatnosti i postati svjesni izmjena.

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta

Koristeći ovu web stranicu, označavate prihvaćanje ovog pravila. Ako se ne slažete s ovim pravilom, nemojte koristiti našu web stranicu. Vaša daljnja upotreba web stranice nakon slanja promjena u ovom pravilu smatrat će se vašim prihvaćanjem tih izmjena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima privatnosti, postupcima ove web stranice ili vašim poslovima s ovom web stranicom, kontaktirajte nas na našu email adresu i/ili kontakt telefon.

Datum zadnje promjene: 12. rujna  2020.